7 Nordmenn i Onani Marathon !

av Siskan Lagret under: 1 on mai 30th, 2009

sexmarathon

Det skal nå konkureres i mye rart, får håpe de har trent arm musklene sine godt nok, nytter ikke å be om en hjelpende hånd denne gangen :)

Ha en knusbedårende Pinse,klem siskan :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Noen foreldre er frekkere en andre !!!

av Siskan Lagret under: 1 on mai 29th, 2009

article2636226.ece

Så langt i år har de anmeldt 563 personer for trygdesvindel av over 64 millioner kroner. Det er 158 flere og ca. 20 millioner mer enn for samme tertial i fjor.

Nettavisen

NAV opplyser i en pressemelding at 23 personer er anmeldt for svindel med barnetrygd.

- Fire av disse mottok også urettmessig kontantstøtte. Totalt er det er det anmeldt for 1,4 millioner kroner. I disse sakene har de fleste i tillegg svindlet til seg stønad som enslig forsørger. En person er anmeldt for over 600.000 kroner og mottok stønad på alle de tre stønadsordningene. De fleste har svindlet til seg stønaden ved at de har oppholdt seg utenlands mens de mottok stønadene.

Alt jeg har å si er, jøss for en bombe at de oppholdt seg utenlands! Er det NAVs naivitet som har besørget det store antallet svindlere som mottar tryggd, eller er det menneskene som svindler til seg tryggd som er ualminnelig utspekulerte.

Siskan

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Vi er omgitt av tikkende bomber !!!

av Siskan Lagret under: 1 on mai 29th, 2009

Lever i frykt for psykotisk nabo – VG Nett

Er det kanskje på tide med en endring i lovverket når mennesker lever i konstant frykt for sin nabo som flere ganger har gått til angrep. Ved ett av tilfellene måtte familie faren avfyre en hagle foran sin sønn for å stoppe mannen som gikk til angrep med kniv.

Det er innført besøksforbud, men rusede eller psykotiske mennesker bryr seg vel katten om det. Kanskje er det på sin plass å sette inn en paragraf som gir rom for tvangsinnleggelse når disse pasientene ikke tar medisinene sine og havner i psykose på gang på gang ?

Vi er omgitt av tikkende bomber som helt uten forvarsel “klikker” og er en fare både for seg selv og andre. Er det slik at en av våre folkevalgte må bli drept av en psykisk forstyrret person før man innser faren ved å ikke ta grep om dette problemet ?

Det må være en forferdelig belastning å ikke kunne føle seg trygg i sitt eget hjem. Skal enda flere være nødt til å miste livet før man tar tak i dette problemet og endrer loven?

God helg, klem siskan :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Like inn i sjelen !

av Siskan Lagret under: 1 on mai 28th, 2009

Nettet av indigo krystaller har vevet oss sammen. Ukjente, men kjente tråder som spinner gjennom vår sjel og forener oss på et åndelig plan. To som er ukjente for hverandre, samtidig som det er så varmt og nært at familiære følelser flommer over.

Klynger seg til hverandre. Bærer,sleper,gråter, sliter for hverandre .Alt for hverandre ,ennå vi i menneskelig målestokk regnes som fremmede for hverandre. Vi er ikke fremmede. Vi er kjente sjeler som finner hverandre igjen i dette jordlivet.

Aldri har jeg vel følt at jeg kan komunisere uten ord, uten nett, slik jeg vet at jeg kan komunisere med deg. Jeg vet at mine rop av og til forblir stumme, eksagt som dine blir hvis ting står på .Vi er bare mennesker skatt, på godt og vondt :)

La mine indigo blå krystaller skinne over deg, gi deg varme og trygghet, la deg endelig føle deg elsket ungen min………..

Mamma

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Noen som føler for en skikkelig krangel ?

av Siskan Lagret under: 1 on mai 28th, 2009

Jeg har INGEN å krangle med men jeg har så inn i granskauen lyst til å slenge om meg med usakligheter, stygge ord,slenge dritt og virkelig være uspiselig!

Game on anyone ?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

MÅ burka nødvendigvis ansees som kvinneundertrykkende ?

av Siskan Lagret under: 1 on mai 27th, 2009

Hvorfor skal man på død og liv betrakte burka som et kvinneundertrykkende klesplagg? Har man noensinne fokusert på alle de positive sidene med å bruke burka?

Man kan gå ut akkurat hvordan det passer deg. Bustete på håret, kviser,svarte ringer under øynene, ingen som legger merke til det. Om man er tykk, tynn eller normalvekt, spiller keine trille, alt forsvinner i masse tøy.

Mennesker som sliter med sosial angst ville hatt en kjempefordel ved å bruke burka, de kunne deltatt ute blandt mennesker men fremdeles følt at de hadde en viss avstand til mennesker.

Jeg sier ikke at man alltid behøver å kle seg burka, men på enkelte dager skal jeg vedde på at det ville vært befriende å bruke burka,spesiellt for profilerte mennesker som kunne tenke seg en dag eller tre i anonymitet.

Må dette klesplagget nødvendigvis bare representere undertrykkelse ? Den kan jo også være til nytte for alle kvinner en gang i blandt, bare ikke påtvunget!

Siskan

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Det hjelper ikke engang å gråte blod !

av Siskan Lagret under: 1 on mai 26th, 2009

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=553938

Vi har juridisk rett til å stoppe Iran, så hvorfor gjør vi det ikke ?

Eier dere ikke samvittighet kjære regjering, er det KUN penger som teller. Hva hvis en 15 åring hadde blitt dømt til døden i Norge, for ikke å ha funnet vann tidsnok da bilen gikk varm og sjåføren omkom. Etter press fra eldre gutter gikk han med på å påta seg skylden fordi de forespeilet han en mild straff. I tilegg skulle hans mor bli kompansert økonomisk, noe som aldri ble gjennomført.

Mohammad Reza Haddadi. En 15 år gammel gutt som ble presset til å påta seg skylden for et uhell han i utgangspunktet ikke kunne noe for, ingen kunne noe for det, men noen måtte utpekes som syndebukk og det ble den yngste.

Hvor mange henrettelser som skjer av mindreårige er vanskelig å kontrollere, da regimet stort sett gjør som de ønsker, uten hensyn til hvilke avtaler de har undeskrevet.

Han var et barn. Forledet av eldre gutter, men stående igjen som syndebukk og må betale med sitt eget liv fordi han ble forledet til å tro at han ville få en mildere dom fordi han var yngst.

Mahmood du gjør en fantastisk innsats og jeg er så utrolig glad for at vi har enkelt mennesker som deg som engasjerer seg så helhjertelig som du gjør for uretten som skjer i Iran.

Hver måned, når siste onsdagen i måneden melder sin ankoms gråter hjertet mitt blod for alle dere som må bøte uskyldig med livet i et regime som ALDRI vektlegger sannheten.

Skulle ønske jeg hadde makt til å berge ditt liv Mohammad, Måtte englene bre sine beskyttende vinger om din sjel og skåne den fra menneskers ondskap.

Siskan

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kjære Siv, løsningen ligger rett foran nesen din !

av Siskan Lagret under: 1 on mai 26th, 2009

Jeg oppfattet det slik at du gjerne skulle ønske du kunne bevege deg “fritt” uten å bli kjent igjen. Det er sikkert en stor belastning å ikke kunne bevege seg uten å bli kjent igjen og kanskje tilsnakket av publikum som vil yttre sine meninger!

Men kjære søte Siv, du kan få ønsket ditt oppfyllt hvilken dag som helst !!!

Kjøp deg burka og du kan gå anonymt hvor en du måtte ønske det. Er det EN ting folket ikke venter seg så er det Siv Jensen kledd i burka :)

Så Siv, ned på grønland torg på shopping så får du all den anonymitet du ønsker.

Siskan

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Don’t cry papa

av Siskan Lagret under: 1 on mai 25th, 2009

Goodbye Papa please pray for me
I was the black sheep of the family
You tried to teach me right from wrong
Too much wine and too much song
Wonder how I got along
Goodbye Papa it’s hard to die
When all the birds are singing in the sky
Now that the spring is in the air
Little children everywhere
When you see them, you’ll be there

Vårt veiskille har kommet nå. Det er ingen utvei, 50/50, min magefølelse sier meg at det er slutten. Jeg har følt det siden du fikk beskjeden om at du hadde kreft, nevnt det for noen få og de vet at jeg ikke ønsker deg død.

Jeg ønsker at du skal stå ansikt til ansikt med alle de marerittene du påførte meg. Jeg vil at du skal føle deg like hjelpeløs, like alene som du har fått meg til å meg føle hele mitt liv.

Like misslykket, fritt villt, la henne høre hvor talentløs hun er! Jeg vil aldri glemme…………

Jeg prøver å støtte deg, snakke med deg, men hva skal jeg si? Vi har INGENTING å snakke om. Vi er to fremmede som prøver å hykle til seg en følelse av samhold!

Du kjenner meg ikke. Jeg kjenner deg litt FOR godt.

Hvordan kunne du “pappa”, la all faenskap du hadde opplevd selv leve videre. Hvorfor brøyt du ikke? Hvorfor så du ikke hvor mye jeg led fordi jeg ikke var født gutt, hvorfor elsket du meg ikke for den jeg er!

Jeg skulle så gjerne grått for deg pappa, men jeg kan ikke! Det føles som om du blir påført alle dise plagene for at du skal forstå, innrømme at du ikke fortjener det beste med tanke på hvordan du behandlet andre!

Jeg prøver å tilgi og forstå, men det er vanskelig. Du hadde et valg, men du valgte aldrig meg…………………………………………………

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Kanskje var du der, men jeg så deg ikke !

av Siskan Lagret under: 1 on mai 23rd, 2009

Tilgi meg for det jeg gjør, det var aldri ment å skade deg skatt.

Et føles befriende å vite at nå er nå er det slutt på smertene, på alle plagsomme tanker. Det er slutt på å forestille seg, for å passe inn i noenting jeg ikke føler meg hjemme i. Jeg hører ikke til her. Jeg er som et fremmedlegeme som prøver å tilpasse seg, men jeg klarer ikke.

Dere vet mine to skatter at jeg elsker dere herfra til månen og tilbake. At jeg ikke klarer å bli her skjemmes jeg over, men jeg klarer ikke mere mine to skatter. Dere fortjener så uendelig mye mere en det jeg kan gi dere. Jeg er et utskudd,ikke ment for denne verden.

Vær så snill å ikke hat meg for min avgjørelse, dere har det så uendelig mye bedre uten meg…..

De kallte meg nullet, jeg tok aldri gullet, e3n taper som ingen vil ha…….

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00