After the silence….

av Siskan Lagret under: 1 on april 29th, 2010

fantasy27

Det har vært vanskelig. Egentlig fullstendig pyton å være fri for nett. Fri for nett, fri for telefon og fri for tv. Jeg har for det meste sovet, gått i hi! Ingenting å stå opp til annet en å stirre i veggen og kjøre hodet.

Ikke fått vært hos psykolog siden de kuttet pasientransport til psykologer og leger fra 1 april. ( nei det var desverre ikke en aprilspøk). Han har ringt meg og vi har snakket sammen, men han er like oppgitt som meg, hva gjør man?

Jeg har fått en miljøkontakt som skal hjelpe meg, jeg aner ikke med hva og han sier ingenting. Han er hva man vil karakterisere som tafatt og jeg har ikke krefter for tiden til å forsøke å få han til å forstå hva dette dreier seg om. Det siste jeg trenger nå er faktisk noen som må mates med teskje for å få med seg problemstillingene.

Så er det lillemann som virkelig reagerte da han var her sist. Dette var ikke lengre hjemmet hans og han ville ikke være her for hjemme var hos pappa. Han ville bli hentet for han ville ikke være her og jeg var ikke glad i han siden han ikke fikk bo hos meg.

Så sårt. Som om en bit av hjertet revner, men jeg kan ikke vise det for det er ikke hans feil at ting er blitt som de er.

“Mamma, når kan jeg begtnne på den gamle skolen igjen? Jeg synes ikke det er noe gøy på den nye skolen og pappa sa jo at jeg skulle få flytte tilbake når du var frisk og du ser jo frisk ut nå mamma”

Hva sier man,hvordan holder man tårene tilbake når alt man vil er å love at han skal få komme hjem snart og man vet at det er et løfte man ikke kan holde!

Det river hjertet mitt istykker………………

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Alle lurer alle, familie er oftest verst…..

av Siskan Lagret under: 1 on april 9th, 2010

img_49a6ae0489fb9

Forsvarer: – Derfor skal Lommemann-tiltalte frikjennes – VG Nett om Lommemannen
Hun mener det finnes flere lommemenn, og peker på forhold som er begått etter at Andersen ble arrestert, hvor vitnebeskrivelser og funn skal vise at også andre personer benytter seg av såkalt lommemodus.

I forklaringene de 66 guttene i saken har gitt til politiet etter overgrepene de skal ha blitt utsatt for, mener Lærum det finnes beskrivelser av tre ulike typer menn:

1. En uflidd og møkkete mann. Med et utseende som skulle tilsi at han er narkoman eller alkoholiker.

2. En fysisk handikappet mann. Med en handikappet fot eller arm. Eller en mann med bandasje eller gips på armen.

3. En normal mann. Vanlig kroppsbygning, 170-180 cm og mørkt hår

Alle de overnevnte utalelser om overgriper kan jo stamme fra samme mann, det er jo bare spørsmål om i hvilke faser av mannen i feriemodus de traff.

- Vitneavhørene av barna er gjort lenge etter at overgrepene skal ha funnet sted. Barna blir hjulpet til å huske det de ikke husker. I tillegg kan de ha blitt påvirket av mediene eller andre, sier Lærum. Dette er skandaløst av politiet å fremprovosere i stedet for å få barn til å fortelle det de husker og ikke “mates” med det politiet vil høre fra vitner.

Det er jo ganske betenkelig at politiet ikke har utvikklet en mere kompetent måte å avsløre overgripere…..

Det som desverre begynner å vises åpenlyst er at kompetansen på norsk politis kunnskap ligger årevis tilbake og er mere til hinder en til hjelp ved å oppklare seksuelle overgrep.

Det mest smakløse  er at de påstår at de har det hele under kontroll og uskyldige offer i sikkerhet……

Vet du herr konstabel, det finnes ikke en eneste garanti på at din bestemor på åtti vil bli deres neste offer for deres sadistiske leker…….

Siskan

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00