Jeg AVSKYR deg !!!

av Siskan Lagret under: 1 on november 8th, 2010

EngelbabyJeg avskyr deg. Ingen ting som du sier kan rettferdigjøre hva du gjorde mot din sønn. Du lukket øynene, grep vissne halmstrå selv om du visste at det ikke kunne være sannheten han fortalte, din ektemann.

Samme mannen som har ekskludert alle dine nærmeste. Nektet Christoffer kontakt med sin biologiske far. ( hvorfor han ikke har kjempet hardere for å få se sønnen skjønner jeg heller ikke) Barnett ditt er verdt å kjempe som en løve for, alle foreldre vet det!!!!

Hvordan kunne du ? La han trekke ut alle negler på hender og føtter, alle blåmerkene, da han ble funnet død, stappet med papir i nese og munn med et 17 cm kraniebrudd som du mener han har påført seg selv !!!

Jeg AVSKYR deg. Jeg avskyr din mann, dere skulle aldri fått lov til å være foreldre og jeg FATTER ikke hvordan barnevernet tenker etter Christoffers død.

Da jeg så bildet i avisen, årets nyttårsbarn ble dere avbildet med. Jeg ble kvalm og jeg synes avisen burdte vist seg så rettferdig at dem ikke avbildet dem og gratulerte i avisen.

Hvil i fred lille engel, du vil bli husket av mange og mange av oss vil kjempe for strengere straff !

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Forvirret !

av Siskan Lagret under: 1 on november 6th, 2010

Jeg er så forvirret! Det er 15 dager siden du døde og ennå klarer jeg ikke å ta det inn over meg. Jeg hører ennå stemmen din! Du kritiserer som alltid og jeg har merket at jeg til stadighet går å forsvarer meg selv med en inbildt stemme av deg, den evindelige kritikken som egentlig nå har tatt slutt, men jeg viderefører den selv.

Jeg prøvde. Gud jeg prøvde å finne formidlende omstendigheter, tilla dere alle tre tvilen , kanskje har jeg vært for streng i min “dom”.

Så kommer de, minnene. Alt det vonde, alt som bare ikke kan skyldes missforståelser og komunikasjonsvikt.  Jeg bare så nå de dagene jeg var hjemme hvordan min mor og bror diskuterte mennesker de overhode ikke kjenner men de dømte dem rett vest uten at de vet noenting om vedkommende. Det er det jeg hater ved dere!  Forakten deres for andre mennesker som dere ikke en gang kjenner annet en overfladisk.

Jeg knakk fullstendig sammen i begravelsen. DU lå i kisten. Mitt mareritt, samtidig min pappa som jeg alltid ønsket kjærlighet og annerkjennelse fra, men aldri fikk. Jeg var vel på et barns vis ennå glad i deg, men du har gjort meg for mye vondt. Etterhvert som jeg ble voksen og lærte andre og kjenne, lærte hvordan deres foreldre var skjønnte jeg at noe var riv ruskende galt hjemme hos meg!

Min mor sa til meg da vi satt og snakket at min far var veldig glad i meg for i det samme pust å si ” men hans store sorg var at han aldri fikk bli bedre kjent med Casper(min sønn)”  Jeg fikk lyst til å skrike av alle lungers kraft, hvordan kan du sitte her å legge skylden på meg for at han ikke fikk bli kjent med min sønn når han truet han med å kaste han ned trappen så hverken hodet eller rumpa toutchet et trinn da han var 3 år. Vil jeg at min sønn skal oppleve det samme som jeg? Vil jeg at min sønn skal oppleve at hans mor skal bli snakket til på en slik nedverdigende måte? (satt til å pusse felgene hans med tannbørste mens han sa, “det er passe niggerarbeid for deg”.

Jeg prøver pappa. Jeg prøver virkelig å finne noe positivt, noe som kan gi meg positive minner om barndommen. Det som slo meg i dag da jeg satt å byggde lego med Casper var at han la seg ned på gulvet å lekte med bikkja når han kom hjem fra jobb, men gud nåde deg hvis jeg spurte han om å bygge lego !!!!

Jeg er blitt som et såret dyr! Jeg orker ikke verden, pappa du har prentet inn i hodet mitt at jeg er et null og det tror jeg aldri jeg klarer å riste av meg, så gratulerer, selv i døden får du meg til å føle meg som et null……

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00