Det simpleste jeg har gjort !

av Siskan Lagret under: 1 on november 29th, 2009

Det var jo ikke værst at du hadde skjønnt det selv, for det var virkelig en simpel måte å la meg få vite at du hadde fått deg ny dame i løpet av helgen.   Dette presterer du altså å publisere på facebook av alle steder, jeg ble helt sjokkskadet, jeg gikk rett i kjelleren mest på grunn av måten jeg fikk det fortalt på.

Han dro på fredag på rockefestival og vips på søndag er han flyttet inn hos en ny dame som det viste seg at han ikke hadde vært venn med tildligere, men viste hvem var. Jeg tenkte meg at dette hadde på gått en stund så jeg sa det til han og han innrømmet at det hadde vært en måned med chatting.

Jeg føler meg brukt og kassert. Jeg sa til han at han ikke klarer å se andre behov en sine.

Jeg sa til han at han velger sine tidspunkt, dette ar andre gang han gjør, flytter fem dager før bursdagen min og rett før jul.

Ja han ville jo ha sagt noe men han var så redd for å bli pælmet ut på dagen og da var ikke hun blitt en mulighet  å flytte inn til ennå.Føler at nå er denne melkekua tom, så da må man jo finne seg en ny……..

Vi har jo ikke hatt noe særlig til forhold de siste tre årene, har jo vært bare kaos. Ja å personen som skaffet oss det kaoset tar som vanlig ikke sin del av ansvaret…………….

det er en prosess å skilles fra noen som har vært her i 7 år og den prosessen trenger barn for å få tid til å få besvart alle spørsmål de har rundt det som nå skal skje.

Er bare helt tom innvendig,likegyldig, jeg vet at dette er den riktige besluttningen, tror det er overgangen som skremmer meg litt, trenger å komme meg på den riktige siden av økonomien. Han lovet å være med på å betale til vi hadde fått økonomien på plass, han har jo tross alt vært med å bruke de produktene som jeg betaler for.

Jr og jeg skal klare oss bra har jeg bestemt, jeg skal klare dette, har jo selv godt å ønsket at nettopp dette skulle skje, for det er slik det måtte skje hvis han skulle komme seg videre.

Minner, de vil komme med budskap om måde glede og sorg, vi vet jo begge hva det har vært mest av……

De to siste tingene jeg sa til han var at i disse tre vanskeligste årene av mitt liv så følte jeg meg aldri ivartt, egentlig aldri i våre syv år sammen.

Nå er jeg trøtt og skal legge meg, kanskje tankene er annerledes og løsningsorientert når jeg våkner.

Jag ser på dej

Värkligen ser dej

och du ser ut som hvad du ä

Den simplaste………

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Så tok den meg til slutt !

av Siskan Lagret under: 1 on november 29th, 2009

Gråten…….

Reddselen for fremtide sitter som en klo i brystet og gjør det vanskelig å puste.  Gråter for alt jeg har bitt i meg, alle skuffelser jeg har svelget og for at livet mitt nå er nødt til å ta en drastisk vending.  Jeg innser at jeg ikke er i stand til å ha den daglige omsorgen for min sønn.

Jeg innser at økonomien min gjør at det beste jeg kan gjøre er å flytte inn på en hybel for å klare meg økonomisk. Jeg mister endel støtte, men sønnen min vil få det bedre, jeg kan ikke bo på en hybel sammen med han.

Leker ennå med tanken…….      men vet jeg ikke kan…..    Det finnes en liten gutt som ikke kan noe for dette…….

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Nå er det over….

av Siskan Lagret under: 1 on november 29th, 2009

Jeg gikk i kjelleren så det smalt etter. Er så sliten, har så liten styrke å kjempe imot, men i dag fikk “renneløkka” ikke noen hals å legge seg om.

Alt var klart, den henger der ennå, i taket, som en påminnelse om at jeg valgte livet og ikke døden. Kanskje var det skrekken fra sist gang da jeg fallt ned som gjorde utslaget, eller kanskje innerst inni meg et sted så vil jeg leve. Jeg vet det er SÅ mye jeg ikke har opplevd, men jeg har ingen garanti for at jeg noensinne vil oppleve det. Derfor virker døden fristende.

Ja jeg har en sønn og der ligger mitt ansvar. Han ba meg aldri om å bli født, men jeg valgte å sette han til livet. DA kan jeg ikke feige ut og ta mitt eget liv, for det vil gå ut over han. Men hvordan skal jeg klare å leve når jeg egentlig bare vil dø?

Jeg har ikke et liv, jeg har en eksistens. Jeg lever ikke, jeg bare er…..

Min frykt er når min sønn oppdager dette, mammaen hans har ikke venner .Ingen sosial omgangskrets. Alikevell er det godt å se at mange vil være med han hjem og mange vil ha han med hjem. Det gjør gost å se at han er godt likt.

Derfor, bare derfor fortsetter jeg mitt liv, for hans skyld. Det er ikke hans demoner, det er ikke i hans liv faenskapet lever og det skal ikke gå ut over hans liv. JEG er den skyldige, den som brakte alle disse spøkelsene med meg.

Å bli avvist er den vondeste følelsen et menneske kan oppleve, det dreper livslysten…………..

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Herregud så gammel du er blitt !!!!

av Siskan Lagret under: 1 on november 25th, 2009

Jeg sitter å ser på bilder av jevngamle og yngre mennesker en meg å tenger, herregud så gammel du er blitt!

Er det kanskje slik at man ikke ser det selv? At forandringene i utseende blir vanskelig for en selv å se?

Fremdeles blir jeg overassket når jeg snakker med mennesker som er like gamle eller eldre, de virker jo ikke gamle! De er jo høyst oppegående med et språk som er forunderlig ungt.

Kanskje er det slik at hvis man slutter å omgåes unge mennesker så kommer kjerring/gubbe faktoren for fullt og man blir “passe” .

Å komunisere og følge utvikklingen blandt de unge er viktig for ikke å bli en “kjedelig gammel kjerring”. Det er jo de som kommer med nye ideer, nytenkning og visjoner som kanskje virker fremmed på min generasjon.

Unge mennesker er en livseliksire som man bør ta imot, lytte til og ikke glemme sine egene visjoner når man var ung.

MEN er det virkelig slik at man ikke selv klarer å se at man blir eldre og forandrer seg? Sitter man med et indre bilde av seg selv som er sterkere en speilbildet?

Jeg vet ikke, men gudene skal vite at jeg håper jeg ikke ser ut som en “kjerring” i en alder av 42, DET ville vært skremmende……

Ser jeg det ikke selv at jeg er blitt gammel ……


Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Hjerteopperert ble satt på bussen i morgenkåpe……

av Siskan Lagret under: 1 on november 25th, 2009

Ble satt på bussen i morgenkåpe

Er helsenorge gått fullstendig fra konseptene her……

Man setter vel for helvete ikke en pasient som nylig er hjerteopperert på bussen iført morgenkåpe og plastposer på bena.

Han måtte selv gå til bussen i regnværet i dette utstyret og jeg fatter ikke at helsepersonell virkelig kan mene at dette er en verdig og ufarlig måte å behandle pasienter.

Hva blir det neste, plassert i sykesen i lasterom på bussen…….

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Hold me for a while……

av Siskan Lagret under: 1 on november 24th, 2009

What’s that sparkle in your eyes?
Is it tears that I see?
Oh tomorrow you are gone
So tomorrow I’m alone
Short moments of time
We have left to share our love

Hold, hold me for a while
I know this won’t last forever
So hold, hold me tonight
Before the morning takes you away

We’re in eachothers armes
Soon we’re miles apart
Can you imagine how I’ll miss,
Your touch and your kiss?
Short moments of time
We have left to share our love

Hold, hold me for a while….

Hold, hold me now,
From dusk to dawn all night long
Save, save me now,
A short moment of time

watch?v=usvUNEFoIPA

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Jeg vil ikke begraves…..

av Siskan Lagret under: 1 on november 23rd, 2009

Jeg skjønner ike hvorfor man på død å liv skal ha en gravplass og gå til etter at mennesker er døde. Vi har dem på bilder,på film og i våre hjerter, er ikke det nok?  Hva er poenget med å stå å stirre høytidstemt på en stein med en inskripsjon, her hviler ********, blir sorgen noe mildere av den grunn?

Jeg tror at vi alle lever videre i en paralell dimensjon , det er bare skallet til sjelen som blir igjen og hva er logikken ved å stå å gråte til en stein over et skall. Vi gråter da sannelig ikke eller begraver appelsinskall!

Nei, sett fyr på dritten og spre asken med vinden, jeg vil aldeles ikke minnes ved en stor kald stein , på et sted som er så fyllt med sorg.

Siskan

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Undringer…..

av Siskan Lagret under: 1 on november 23rd, 2009

Undrende….

som mektige fossefall raser de gjennom meg

tanker….

Hvem er du ?

Vekkes…

slår med undring opp øynene og ser deg

studere…

Hvem er jeg ?

Natten…

kjente sjeler streifer hverandre

føler…

Undrer….

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Hender overalt……..

av Siskan Lagret under: 1 on november 20th, 2009

watch?v=usvUNEFoIPA

Skulle ønske kroppen reagerte som den skulle, men istedet føler jeg at det er en bleksprut som har fanget meg med alle sine åtte armer.

Hender .Hender overalt .På steder jeg ikke vil ha hender, men jeg er lammet .Klarer ikke si fra….. Jeg vet at jeg bare vil ligge der og føle hender. Skulle så gjerne ønske at du skjønnte hva det dreide seg om, men du er blind, eller du vil ikke se. Det er for ubehagelig, for mye å ta stilling til, best å ta avstand, glemme, ” det angår ikke meg”.

Du vil vel, du mener vel og du tror at du gjør det rette. Desverre gjør du ikke det skatt!

Det er vanskelig å skrive, umulig å si, men jeg vet at du vil meg vel, kanskje er det nok akkurat her og nå .Jeg kjenner ikke noe annet, jeg kjenner ikke ubetinget kjærlighet for det har jeg ikke opplevd siden min oldemor. Det er fremmed, ugjenkjennelig, ikke noe jeg er vant med og usikkert.

Alle tror det er så forbannet enkelt å “se” hva som er normalt når man kommer fra hjem der ingenting mangler, hvor alle behovene deres er ivaretatt. Har du empati nok til å sette deg inn i hvordan det er å bli avvist av alt og alle .Ikke pga deg selv, men på grunn av dine foreldre.

Skammen. Det å aldri føle seg god nok, alltid føle at man sviktet de forventningene de hadde……

Så oldemor, kjære vakkre sjel, hold meg, hold meg en stund……………….

siskan

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Mathilde 41/2 trenger DIN hjelp !

av Siskan Lagret under: 1 on november 19th, 2009

namninsamling.se gratis och kvalitetssäkrade namninsamlingar

En liten flicka säger att pappa har kissat på henne och att pappa har tjockt kiss. Hon berättar att pappa sagt att hon inte får berätta deras hemligheter, om hon berättar så kommer mamma att dö, att det är pappa som ska döda mamma och att hon då måste hon bo hos honom för detta har pappa sagt.
Detta har berättats för personer som hon är trygg med och en del uttalanden finns inspelat på band, men familjerätten vägrar se och höra eller lyssna på vad flickans mamma försöker berätta för dem för de anser att informationen är irrelevant.

Familjerätten vägrar att se den film som finns inspelad där Matilda berättar och visar hur och var hennes pappa slår henne för de anser att den informationen är irrelevant. Hur kan det vara irrelevant att ett barn berättar om det fruktansvärda hon upplever? Hur kan det vara irrelevant i fråga om vårdnad? Tydligen så ÄR det irrelevant, för familjerätten föreslår tingsrätten att besluta att flickan skall bo hos pappan på heltid.

Läkare och BVC-personal har anmält pappan till Socialtjänsten och till polisen. Skador har dokumenterats, men inget händer. Socialtjänsten agerar inte på anmälningar från läkare och BVC! Matildas mamma hittade tusentals porrbilder och porrfilmer i pappans dator på enligt socialtjänstens bedömning ”klart minderåriga personer”. Polisen har speglat datorn och anser att materialet som pappan har i datorn är obehagligt men inte olagligt. På bilderna och i filmerna figurer 11-12 åringar som är fotograferade eller filmade i rosa barnrumsmiljöer med Hello Kitty motiv och Barbie i syfte att förstärka ”barntemat”. Pappan har på fråga under muntlig förberedelse i tingsrätten medgivit att han onanerar till bilderna. Att Matilda varit ensam med sin pappa i bostaden när han både laddat ner och tittat på sitt material i datorn kan styrkas av logg-filer från hans dator. Denna pappa får ensam vårdnad! Denna man skall nu ha hand om lilla Matilda.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00