Du våknet omsider

av Siskan Lagret under: 1 on juni 30th, 2009

Du har endelig våknet til livet igjen. Tre uker har du vært borte. Oppholdet har vært godt for meg, jeg har gitt slipp på hatet og erstattet det men nestekjærlighet for et medmenneske. Du så så hjelpeløs ut der du lå. Slanger og tuber overalt, et såt på magen på 50×15 cm som ligger åpent for å gro innenifra og ut.

Det ser jo ut som noen har sprettet opp buken hans, men jeg håper at det gror. Det som har vært verst er at han ikke har fått tarmsystemet til å virke, men i dag kom gjennombruddet! Pleierne er så herlige, de hadde kommet inn med norsk flagg og kake for å feire at alt virker. De er helt fantastiske på intensiven.

Det som derimot ikke var så fantastisk var Dr, Nissen. Ja du leser riktig og gud hjelpe meg for en jævla nisse!!! Jeg fikk meg en prat etter at han hadde plaget min mor og lurte på hva som gjorde henne trist.
MANNEN HAR FOR FAEN LIGGET I TRE UKER UTEN FREMGANG!!!!!

Jeg skjønte at han endelig var ute av psykosen da min bror spurte han om han husket hvilket lag han heiet på. FRIGG svarte faren min og broren min utaler sjokkert, “du er ikke seriøs nå”. ” Ei du ikke sans før humor din jævel” svarte faren min og DA visste vi at han var tilbake.

Det har vært en god tur for meg. Jeg klarte endelig å stikke hull på hatbyllen og jeg har fått et mye bedre forhold til min mor og bror. Å folkens, jeg skal bli tante, noe jeg aldri trodde skulle skje.

Alt i alt føler jeg at denne turen har utvikklet meg, gitt meg større forståelse og muligheten til å legge bak meg det som har vært. Jeg kommer aldri mere å til å godta et skjellsord fra han, men jeg er kvitt frykten jeg har båret på i alle år.

De to siste dagene har det blitt bemerket at jeg er blitt et helt nytt menneske og det gikk opp for meg at fargingen av håret (først sort og så rødt) har vært et skalkesjul. Nå står jeg frem som den blondinen jeg er, slik jeg var da jeg reiste. Jeg TØR være meg selv igjen og ingenting skal få stoppe meg nååååå

Klemmer goe,siskan:)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Du er lagt i respirator og magen fungerer ikke !

av Siskan Lagret under: 1 on juni 16th, 2009

Du fikk vann i lungene i går og ble lagt i respirator i natt. Magen fungerer overhodet ikke og du klarer ikke ta til deg næring. Du har vært i psykose siden opperasjonen og ikke en gang kjent igjen mamma når hun har vært hos deg. Du ligger bare der med store tome øyne å ser på henne uten et snev av gjennkjennelse.

Jeg snakket med psykologen min i dag om denne psykose tilstanden og som jeg trodde er den oftest utløst av at pasienten tror han kommer til å dø og får sjokk når de våkner igjen. Jeg bestemte meg for en annen ting da vi snakket sammen under behandlingen og det er at jeg skal synge i begravelsen.

Jeg skal synge Eg Ser av Bjørn Eidsvåg. Det er en sang jeg kan synge med hele hjertet og si farvell på min egen måte. Du ville ikke høre snakk om at jeg skulle synge offentlig og jeg måtte jo forstå at jeg brakte skam over familien ved å gjøre det. Men vet du, denne gangen har du ikke noe valg………

Det jeg er redd for er at jeg skal knekke sammen i krampe gråt, ikke nødvendigvis pga min egen sorg, men fordi jeg kommer til å se smerten til min mamma og bror, jeg hater å se at andre har det vondt.

Jeg føler ikke at han kommer til å bli bedre, jeg føler at dette er slutten. For mamma sin del håper jeg at han får et klart øyeblikk så hun får sagt ordentlig farvell til han, siden han ikke har vært klar siden operasjonen.

Jeg vet jo at jeg kommer til å knekke sammen av å se han med alle apparater og respirator, jeg er dog bare ett menneske. Jeg har tenkt mye på hva han har vært igjennom. Sett situasjonen fra hans side og selfølgelig har jeg medfølelse for hva han har gått igjennom som medmenneske. Jeg skjønner frykten, jeg skjønner angsten for om det finnes noe mere etter dette jordlivet!

Er det en ting jeg er trygg på så er det at vi lever videre etter døden .I hvilken form og i hvilken dimensjon får vi se den dagen vi reiser selv.

Jeg ønsker ingen ting annet for deg pappa en at du skal lære av dine feil å utvikkle deg selv i sjelen så kanskje blir ditt neste liv til det beste for menneskeheten………………..

Siskan

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Fjern møkka etter dere !!!

av Siskan Lagret under: 1 on juni 12th, 2009

Det slås hardt ned på hunde eiere som ikke tar opp møkka etter hunden sin og da er mitt spørsmål,hvorfor kreves det ikke at heste eiere må ta opp møkka etter hesten?

Det er jo ikke akkurat noen småpærer som ligger igjen etter hester! Vi får stadig mer tettbebyggelse og jeg skjønner at man nødvendigvis må bevege seg i boligområder for å komme seg til ridestier.

Jeg synes imidlertid at det er en uting at møkk blir liggende i midt på veien med unger som sykkler og biler som kjører, for ikke å snakke om faren for stivkrampe hvis man får møkk i sår.

Jeg har sett at det ved enkelte anledninger er blitt brukt pose på hestene, men det er jo mulig det er svært ubahagelig for dyret. Derimot kan man ha med seg en liten plastspade så man i allefall kan skuffe møkka ned i grøfta !!!!

Siskan (klem)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Bør man ikke få den medisinen som er foreskrevet av legen ?

av Siskan Lagret under: 1 on juni 11th, 2009

Måtte inn å få ny resept på Fontex som er en antidepressiva som jeg går på. Da det ble min tur på apoteket ble jeg opplyst om at de ikke hadde Fontex da NAV bare dekket den billigste varianten av denne medisinen, fluoxetin.

Jeg har tidligere prøvd den medisinen og selv om de påstår at det er akkurat det samme, så begynte jeg å få bivirkninger som man får når dosen er for lav, eller man skal slutte .Det er som om noen setter en strømkabel inntil hodet ditt og gir deg støt (ikke behagelig).

Damen i kassen sa at hvis jeg skulle ha fontex så måtte jeg dekke 340kr pr pakke selv om jeg har frikort .Jeg forklarte henne min tidligere erfaring med fluoxetin og hun svarte meg at da måtte jeg få et brev fra legen min som sa at jeg måtte bruke Fontex og ikke fluoxetin.

Jeg synes det er frekt av NAV å overstyre legens resept og tvinge pasienten til å ta medisiner av ukjente merker som man får beskjed om er et nøyaktig substitutt av den foreskrevne medisinen.

Hva mener du om denne ordningen ?

Siskan (klem)

Ps, det gikk bra med pappa…….

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Er det DIN tur NÅ ! Sexuellt missbruk av barn

av Siskan Lagret under: 1 on juni 9th, 2009

artikkel.php?artid=565530

Ja, jeg prøver å avlede tankene. Ennå ikke ute fra operasjonen!

Hvordan voksne mennesker kan manipulere barn er skremmende. I denne saken er det groteskt at spillerne faktisk diskuterte hvem sin tur det var nå! Er det et emne du har diskutert med ditt barn (selfølgelig avhengig av alder), eller føler du at det er et vanskelig tema og snakke om med ditt barn?

Jeg har fortalt min sønn på åtte at hvis en voksen mann vil ta på tissen hans så er ikke det lov for voksne. Jeg har sagt at hvis en voksen ber han om å ta han på tissen så har ikke den voksne lov til å be han om det.

Er det tilstrekkelig informasjon? Hvor mye kan vi fortelle våre barn for å beskytte dem på best mulig måte? Synes det er forferdelig at 27 barn ble missbrukt før en av dem turdte å si fra om trenerens “behandlingsmetoder”.

Hvor langt bør foreldre gå når det gjelder å opplyse deres barn om seksuelle overgrep?

Siskan

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Du skulle vært ute fra operasjonen for to timer siden !

av Siskan Lagret under: 1 on juni 9th, 2009

watch?v=LZLMKkEGFRo

Jeg fikk nettopp en flashback, jeg har opplevd akkurat dette før og utfallet var ikke positivt. Du skulle vært ferdig med operasjonen nå og hvis du er død vet jeg at jeg er den siste som får høre det…….
Jeg føler for å gråte nå. Kanskje er det musikken? Den sier alt jeg føler……

Jeg er i opprør. Jeg er fysisk syk og kaster opp, kanskje fordi min psyke ikke klarer å respondere til det som skjer, det som kan skje, eller alleredet har skjedd!

Klumpen i halsen bygger seg opp. Hvilken melding vil jeg motta, hva vil jeg egentlig at meldingen skal være……?

Ønsker jeg en forsoning? Ønsker jeg at du skal klare deg? Jeg vet ikke pappa. Jeg vet ikke en gang om du ER blandt oss lengre, men jeg vet at hjertet mitt uansett kommer til å sørge for den pappaen jeg kunne ha hatt. Alt jeg trengte var å bli sett pappa, du SÅ meg aldri

Kanskje er det derfor jeg lukker mine øyne nå……..

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Er det mulig å være så jævla drittkjærring!

av Siskan Lagret under: 1 on juni 8th, 2009

JA, det er faktisk det .Jeg skulle ringt min mamma, men jeg orker ikke. Vil ikke høre hennes bekymring for “deg”.

Gi til verden det du vil andre skal gi deg! Jaggu ble det ordtaket sannt!

Noen mener jeg burdte skjemmes, vise medmenneskelighet, men hvorfor? Han viste det aldri til meg!

Forstå! Hvorfor skal jeg forstå når du ikke kan. For å være et større menneske en deg! Være bedre, mere tolerang? Desverre. Jeg har ingen innteresse av å forstå. Du gjorde dine valg, jeg gjorde mine. Stå til rette for dine valg og jeg vil stå for mine!

Som medmenneske sier jeg lykke til, som datter sier jeg, det som skjer, det skjer,siskan

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Jeg har fått beskjed om å be…….

av Siskan Lagret under: 1 on juni 8th, 2009

Men jeg klarer ikke. I morgen er det din D-dag, da skal du kjempe ditt livs kamp og du er livredd. Livredd for ikke å våkne igjen når du blir lagt i narkosen i morgen .Du skal sprettes opp fra brystet og ned til hoften, svulsten skal fjernes og tarm og urinveier legges ut.

Jeg føler ingen ting. Absolutt ingenting og det er helt grusomt å ikke en gang klare å utrykke medfølelse for sin egen far. Hvordan ble jeg så steinhard? Jeg kjenner ikke igjen meg selv for du hadde alltid en plass innerst inni mitt hjerte der jeg håpet at du en dag ville anerkjenne meg.

Men den finnes ikke mere, hjertet mitt er helt tomt. Det er helt uten følelser for deg……………

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Inkompetente tullinger !

av Siskan Lagret under: 1 on juni 8th, 2009

article3110709.ece
Fortregning

Vi orker ikke å ta innover oss at voksne mennesker kan mishandle barn som de har i sin varetekt. Det må være grunnen til at enkelte politijurister henlegger mishandlingssaker etter bevisets stilling, selv om dødsårsaken er en åpenbar følge av grov omsorgssvikt eller direkte mishandling. Enten godtar de en helt usannsynlig forklaring fra omsorgspersonene om at hendelsen er en ulykke, eller de klarer ikke å bestemme seg for hvem som skal tiltales: mor, far, stefar, mors nye kjæreste eller dagmamma. Dersom det ikke finnes en person som skiller seg ut som den mest sannsynlige gjerningsperson henlegges saken. I andre land løses dette dilemmaet ved at en av omsorgspersonene tiltales for selve ugjerningen og den andre for omsorgssvikt.

Jurymedlemmer har det ikke lettere. I en sak kom juryen til at 19 ribbebrudd, lårbensbrudd, blødning under hjernenes senehinne samt netthinneblødninger hos et spedbarn kunne forklares med uaktsomhet. I en barnedrapssak der jeg samarbeidet med utenlandske sakkyndige og dommen ble frifinnelse, uttalte min engelske kollega: Norske juryer er ikke i stand til å tenke det utenkelige! En kan undres om disse sakene hadde vært henlagt eller endt med frifinnelse dersom offeret hadde vært en voksen person.

Det er så godt å kunne lese at det er fagpersoner som går ut mot mangelen på sikkerhet rundt våre barn i det norske rettsystem.
Grunnlovsstridig?

Stikk i strid med faglige anbefalinger og en enstemmig sosialkomité på Stortinget har Regjeringen besluttet å si nei til obligatorisk dødsstedundersøkelse. I stedet vil den innføre dødsstedsundersøkelse som en frivillig helsetjeneste! Obligatorisk dødsstedsundersøkelse er grunnlovsstridig heter det. Grunnlovens §102 sier at husinkvisisjon (husundersøkelse) bare kan forekomme i kriminelle tilfeller.

Igjen sitter det da inkompetente politikere og tar avgjørelser stikk i strid med hva spesialister og sosialkomiteen anbefaler. Hvilken kompetanse har nåværende regjering om dødsstedundersøkelse?

Burdte det ikke være av interesse for oss alle å innføre et lovverk som sikkrer en undersøkelse når små barn dør en unaturlig død?

Hvordan skal vi kunne rettsikre våre barn med en slik holdning fra de folkevalgte ?

Siskan

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Blir du med å jakte SAUEBØNDER !

av Siskan Lagret under: 1 on juni 8th, 2009

1.6641931

Jeg kan ikke noe for det men jeg irriterer meg grønn hver gang jeg hører suttringa til disse sauebøndene. Skyt ulven og skyt bjørnen skrikes det i kor, dere får da for hel*** erstattning for buskapen deres!!!

Ulv og bjørn må vi snart se på museum og lese om i bøker hvis disse fellingstilatelsene skal fortsette å utstedes til hysteriske sauebønder.

Når det gjelder bildet i artikkelen finner jeg det merkverdig at ulven er så flink og nøyaktig til å flå av skinnet på sauen ?

Hvor mange dyr blir borte uten at rovdyr har vært på ferde, men derimot tobente! Med tanke på alle de sauene som blir meldt tatt av rovdyr burdte vi jo ha et enormt mørketall med rovdyr som sniker seg rundt i norske skoger. For ikke å snakke om så smellfeite rovdyr at de ikke kunne rørt seg av flekken…….

Det var en gang i tiden bøndene tok ansvar for dyra sine, da brukte de noe som de kallte gjeter. Kanskje noe å gjenninføre…..

La Ulven Leve

Siskan

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00