Nå svinemerra, du våkner i dag også !

n546362014_1769835_4146

Så du er våken, svinemerra! Så hvem sitt liv har du tenkt å stå opp å forsure i dag? Ååå dakar, skal du sippe litt nå! Ja for all del, det er jo det eneste du er flink til,å suttre.

Ja, livet ditt er miserabelt, men hvem sin feil er det,jo din. Hvorfor? Du er bare usansynlig talentløs. Ikke en eneste ting hsr du klart i livet ditt, ikke EN eneste. Ikke en gang sønnen din klarte du å gi et liv, du måtte såre å ødelegge han også, slik din påvirkning ødelegger alt rundt deg!

Du har prøvd så godt du kunne ! Tja, hva skal man si til det, da er det faen ikke mye du kan ! Kanskje du burdte brukt den ene hjernecellen du har til å finne ut at du ihvertfall ikke burdte blitt mamma. En som ikke en gang klarer å ta vare på seg selv har ingenting som mamma å gjøre ihvertfall.

Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor du gidder å stå opp! Fett hår,feit og slaskete,skamklipt på håret fordi du tror du kan klippe hår, men som alt annet mestrer du ikke det heller. Hva skal man egentlig med deg, det lurer jeg på? Det spiller ingen rolle for oss andre om du bare blir liggende der i senga di å suttre, du er ikke akkurat noe tap for omgivelsene.

Se på deg selv !  Etter 43 år er du akkurat like udugelig ! Joda du er syk,buhu,det finnes mange andre som er det også som fremdeles makter å ha et liv, mens du sitter inne å gror ned i din egen dritt. Når skal det ta slutt, kommer det noensinne til å ta slutt? Neppe, du er for svak, for insnurret i dine egne tentakler til å komme deg noe sted som helst.

Så hvorfor fortsetter du å stå opp? Å beklager, jeg glemte jo at du er så talentløs at du ikke en gang har klart å gjøre slutt på ditt miserable liv, du klarte jaggu meg ikke det heller, snakk om å være tragisk og totalt uegnet til noen ting som helst.

Du har så mange ting å ordne opp i, spesiellt med NAV, men kommer du deg ut døra, nei! Klarer du å gå inn på et NAV kontor hvis du først kommer deg ut av døra, nei. Så hvor lenge skal du gå her å grave deg lengre og lengre ned i dritten? Du klarer jo ingenting av det andre mennesker gjør i hverdagen sin, men det er jo ingen andre en deg som kan gjøre dem! Hva venter du på? Du vet jo at du er en stor dritt og da kan du ikke forvente å bli behandlet som noe annet av andre mennesker.

Hvorfor tror du at offentlige kontorer lager vanskeligheter for deg? Jo fordi de ser den skjelvende geleklumpen som så vidt klarer å stå på beina og hvis de gir deg et nei, så bryter du sammen og begynner å stortute uten å få sagt hva du mener. Egentlig er det jo skitt det samme hva du mener, ingen bryr seg alikevell.

Hvorfor kjemper du ikke for å få sønnen din tilbake? Jøss, så du har såpass vett at du skjønner at du ikke er noen omsorgsperson å rope hurra for. Takk og lov at din sønn har en pappa som kan gi han det han trenger, du derimot har jo problemer med å ha mat i huset de helgene han skal være her. Egentlig burdte du jo nektes å se han overhode. En som deg har da absolutt ingen positiv innvirkning på et barn ei heller noe å videreføre til sønnen din , du har jo aldri oppnådd noe som helst!

Andre mødre er i stand til å ta ungene sine med seg på ski og sykkelturer,ferier,tivolibesøk,hytteturer, hva kan du,spille ludo på kjøkkenbordet! Det holder ikke skjønner du merra!

Å her begynner niagaras fossefall igjen. Kan du ikke noe annet en å grine over hvor miserabel du er, hva med å ta seg sammen å prøve å få til noe her i verden! Du klarer ikke, du er for syk! Joda du er syk, du har smerter, men du er nok mest syk i hodet ditt, eller det vil si, du mangler tydeligvis noe i hodet ditt siden du fremdeles sitter her i sørpa di. Det er ikke så lett å ta seg sammen, du har prøvd mange ganger. Ja, men resultatene uteblir tydeligvis, så hvor hardt prøver du egentlig?

Det eneste som skjer er at du får bekreftet enda en gang ar du ikke klarer noenting. Det er ikke noe tak i deg, du lar bare depresjonen trekke deg ned og finner deg tilrette med å ligge å rulle deg i all dritten du har opplevd. Så hva om du er blitt seksuellt missbrukt,voldtatt, banket og slått! Mange mennesker har opplevd det samme men de bukker ikke under, de kjemper seg videre. DU derimot har latt deg knekke totalt etter avsløringene om seksuellt missbruk.

Jeg skjønner at du sliter med å akseptere at sønnen din ikke lengre er hos deg på heltid, men han er ihvertfall ikke død, du får enda se han og ha han hos deg. Det er ikke alle foreldre som får det engang.

Slik snakker jeg til meg selv hver dag.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

1 kommentar to “Nå svinemerra, du våkner i dag også !”

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. Tilbakesporings-URL

 1. Zohre Sier:

  Siskan hei
  Takk for sist , hvis du trives så enhver vil trives du

  Feitattis

  takk
  zohre

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00