Siskan saksøker VGB redaksjonen, Vidar Iversen ,save us !

av Siskan Lagret under: 1 on april 30th, 2009

Ja, nå er det nok ! Vi har gitt dere sjangs på sjangs, alikevell dukker det stadig opp nye feil og restriksjoner når man bruker vgb. Jeg lurer på om dere en gang har tenkt på hva dere mister når etablerte bloggere takker for seg !

Tror dere virkelig at skoledagen til “synne” vil virke like attraktiv på lesere som et innlegg av nunz,Leyla,Argus mf.

Undskyld at jeg sier det, men har redaksjonen blitt sandblåst mellom øra siden omleggingen?

Svar meg gjerne, hvilken hensikt har en blogg for VG, Hva betyr en diskusjonside for VG? Er dere virkelig villig til å grave deres egen nettgrav ved å nekte å lytte til brukerne ? Hva er poenget med en portal som ingen vil bruke,dvs, hvis dere er fornøyd med innholdsløse innlegg som innteresserer mennesker midt i ryggen, så bare fortsett!

Jeg skammer meg over holdningen deres når dere vet hvor mye av aktiviteten på nettsiden bloggerne har gitt dere. I tilegg BETALER vi for å gi dere innholdsrike blogg innlegg og hva får vi tilbake ?

Jo, en redaksjon som gir svarte faen i hva brukerne vil så lenge de kan skryte av at de har lagt om til WP, har den seneste teknologien, men vet dere hva? ALDRI tok det så lang tid og så mye ustabiliteter med Petrograd.

Uansprett hva dere argumenterer med, dere har bæsja på leggen……………

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Det klirrer fremdeles i flasker !

av Siskan Lagret under: 1 on april 29th, 2009

Det klirrer i flasker og jeg ligger i min seng .Jeg vet hva som vil komme, jeg vet hvilke lyder og stemmer jeg kommer til å høre utover natten. Jeg håper han ikke slår i kveld. Det er så vondt å se han slå mamma så hun ramler i gulvet….

Han gråter alltid og tørker blodet på leppene hennes og sier at han er så lei seg, jeg vet, jeg sitter i trappen og snik titter/lytter. Noen ganger når de er flere høres det ut som om ville elefanter hopper rundt i stuen og høye stemmer roper og sier skål!

En natt ble jeg så redd. Jeg så pappa slå mamma inn i hyllene på veggen og alt raste sammen. Jeg fikk panikk. Han tar meg hvis han ser meg…..

Jeg kastet meg på sykkelen i natt tøy, sykkler for livet, mot tryggheten, mot deg mor! Syv kilometer, men jeg klarte å nå frem. Det var lyst og sommer i nordnorge, så veien var godt opplyst !

Jeg ringte på. Alt var stille. Jeg ringte på en gang til og så at lyset ble tent på rommet ditt. Jeg lyttet, hørte deg komme ned trappen og lyset ble slått på i yttergangen.

- Kjære lille banet tel ho mor ka du gjør her midt på natta ?

Tårene rant mens jeg forklarte hva jeg hadde sett.

Hun holdt meg i armene sine å vugget meg. – Du e nu mor sett ban, du e trygg nu, kom så går vi å lægg oss ,nøve.

Min oldemor var et fantastisk menneske som forstod. Hennes død tok meg ti år å komme over…..

Jeg savner deg mor……

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Susan Boyle, kastes hun til gribbene ?

av Siskan Lagret under: 1 on april 28th, 2009

Jeg synes Staben til Britan’s got talent har gjort en slett jobb med å underette deltagerne om hvilken mediestorm de kan møte etter å ha opptrådd fantastisk i programmet.

Nå vil jeg ikke kalle Susan naiv, men hun har levd et beskyttet liv som er milevis unna den rå musikkbransjen og mediefokuseringen som nå blir tildelt henne. Er det riktig at hun skal takkle dette på egenhånd?

Jeg synes hun burdte fått hjelp til å takkle den massive oppmerksomheten rundt henne og blitt mye mere skjermet en hun tydeligvis er .Synes du det er riktig at hun “kastes til gribbene” på denne måten ? Klem siskan:)

http://www.side2.no/tv/article2607997.ece
http://www.side2.no/tv/article2613472.ece

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Jeg er vakker, er jeg ikke ?

av Siskan Lagret under: 1 on april 27th, 2009

Det var opptatt. Selfølgelig når jeg var så tissetrengt at jeg så vidt klarte å holde meg. Det tok noen minutter og døren åpnet seg. Blikkene våre møttes og jeg så sporene av tårer og kjente eimen av oppkast som omga deg. Du så at jeg forstod, du slo ned blikket.

Alt jeg hadde lyst til var å ta deg i armene mine og fortelle deg at du er unik. Ikke gjør dette mot deg selv, ikke drep den unge vakkre jenta vi alle ser, men som du er blind for. Du ser ikke det vi ser når du ser deg i speilet, jeg vet, men kjære deg skjønner du ikke at du dreper deg selv, sakte men sikkert !

Du ser ikke skjellettet vi andre ser .Du ser fett som ikke eksisterer, du ser valker som ikke er der, du ser ikke virkeligheten som den er.

Alt jeg kan gjøre er å sende deg gode varme tanker og håpe at du en dag ser deg selv som den unike blomsten du er………

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Når hjertet gråter

av Siskan Lagret under: 1 on april 24th, 2009

<a href=’‘ >object>

Jeg ser deg. Jeg ser blikket ditt, sårheten, sviket du føler og jeg føler meg kvalm for det er jeg som har forårsaket det. Jeg oppførte meg som en hore, madonnaen så jeg ikke snurten av. Det var aldri min mening å såre, men alikevell var det akkurat det jeg gjorde.

Skulle ønske du ble sinna, istedet for ser du på meg med øyne som er så full av smerte at hjertet mitt krymper seg. JEG har forårsaket det, det var ikke min mening, alikevell ble det sånn.

Da jeg skjønnte hvor stor skaden egentlig var skammet jeg meg langt inn i sjelen. Nå vet jeg ikke, jeg vet ikke om du blir, men jeg fortjener det som skjer……

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

RødGrønn omskjæring av regjeringen !

av Siskan Lagret under: 1 on april 23rd, 2009

Den rød-grønne regjeringen har nektet å innføre en lovhjemmel som gir adgang til å be om obligatorisk helseundersøkelse for å avdekke kjønnslemlestelse, men i to ferske dommer fra mars og februar krever UNE at foreldrene selv sørger for en årlig helsesjekk. Hvis ikke mister foreldrene retten til opphold, skriver Aftenposten.

Her har vi da enda en av de sakene som regjerningen trenerer bevisst for ikke å bli kritisert for rassisme mot en fokegruppe og deres tradisjoner. Det er akkurat et slikt vedak jeg har ventet på,jevnilg kontroll av jenter i faresonen og rett ut med foreldrene hvis de forbryter seg mot norsk lov.

Det er på høy tid at man slutter å snakke om hvilke tiltak man kan igangsette uten å tråkke noen på tærne, det er bare å sette igang, noen føler seg alltid tråkket på uansett hvilke tiltak man setter i gang. Så hva med en rødgrønn omskjæring, virker fristende å fjerne det meste av den………

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Morgenen fra helvete

av Siskan Lagret under: 1 on april 22nd, 2009


“#!¤”#%&(/&()/%¤”!”#¤%&)(/=

Jeg våknet av en umiskjennelig skraping under senga før odøren traff meg som en vegg av stank. Jeg hoppet ut av senga mens jeg forbannet kattekreket med det resultat at foten vrikket seg IGJEN.

Bannende og svertende kom jeg meg ned på badet,fikk tatt morgentoalettet og returnerte til stank sonen utstyrt med dopapir,pose,jif og vann.

Så vekker jeg jr og slår på tv, Det er ikke signaler, !§”¤&/()=?/)(%#”¤! den jævla Killer som skulle betale regningen for han skyldte meg penger. Etter en samtale med canal digetal fikk jeg åpnet de norske, men jeg VET hvem som skal få regningen for stegningen.

Så var det å komme seg avgårdet, men bilnøkklene var som sunket i jorden. Jeg røsket med meg reserve nøkklene og stresset avgårde. Jeg hørte akkurat døra smekke i lås da jeg kom på, DET ER IKKE HUSNØKKLER PÅ DET SETTET. Jaja,tenkte jeg, det broblemet får vente til etterpå!

ut i bilen, vrir om nøkkelen og det sier “oink,oiiink, oiiii…….” ikke mere strøm. Så der satt vi da med en død bil og utelåst fra huset. Jeg sa et par regler som ikke var ment for barneører, men hissig som jeg er talte kjeften før hjerne fikk med seg hva som kom ut.

Så begynte prosjekt komme oss inn i huset. Lillemann ble dyttet gjennom vinduet inn til vedboden og tok seg derifra ut til døren og fikk lukket opp. Så var det å ringe psykologen (som jeg ikke har vært hoss på tre uker og virkelig kunne trenge å snakke med) skolen og Killer fikk seg en overhalning han sent glemmer.

Så da satt vi her da. Uten tv (verst for lillemann) og jeg er i det verste dritthumøret jeg har vært i på leeeenge. Så prøver jeg å ringe barnevernet, som jeg nå har ringt hver dag i 14 virkedager tre ganger om dagen og har enda ikke truffet EN person der som tar tlf av de tre jeg blir satt over til hver gang. Gud hjelpe meg den som trenger akutt assistanse fra barnevernet……..

“Da får du bare prøve igjen senere” sier damen på sentralbordet til komunen. Kjenner jeg får lyst til å skrike til henne hvor jævla mange ganger jeg skal være nødt til å ringe tilbake.

Kjenner på meg at dette nok blir en av gulldagene i år 2009 og jeg blir så FITTE forbannet at jeg har pustevansker.

Enkelte morgener skulle man rett og slett holde sengen,klem siskan :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Her får du passet ditt påskrevet !

av Siskan Lagret under: 1 on april 22nd, 2009

Vannmannen (Jan 20- Feb 18)
Du har en kreativ hjerne og yter alltid maks for å gjøre framskritt. På den annen side er du dessverre skjødesløs og upraktisk, noe som resulterer i at du gjør de samme feilene igjen og igjen. Du ljuger en hel del. Folk flest synes du er en idiot.

Fiskene (Feb 19 – Mar 20)
Du har en livlig fantasi, og innbiller deg ofte at du blir forfulgt av Kripos for skattesnusk, hjemmebrenning eller blotting. Du har liten innflytelse på dine venner, noe som nok skyldes tvangstankene dine om at alle andre er bedre enn deg. Du mangler selvtillit, og er generelt ei pyse.
Mennesker født i fiskene drikker og røker mye, og piller seg i nesen så fort sjansen byr seg.

Væren (Mar 21 – Apr 19)
Du er en pioner som forakter dine medmennesker. Du er temperamentsfull, utålmodig, og gir konsekvent elendige råd til andre. Du er en drittsekk.

Tyren (Apr 20 – Mai 20)
Du er praktisk og utholdende. Du har en ekstrem viljestyrke og arbeider som bare faen. Folk flest synes du er sta og tjukk i hue. Du er egentlig bare en trangsynt dust, og folk later som de liker deg fordi du prøver så hardt.

Tvillingene (Mai 21 – Juni 20)
Du er en kvikk og intellektuell smarting. Folk liker deg fordi du er biseksuell. Men du har en lei tendens til å møte deg selv i døra. Du ønsker deg nemlig alltid for mye ut av ingenting. Dette betyr at du innerst inne er en gjerrig psykopat. Tvillingene er beryktet for sine elendige prestasjoner i senga.

Krepsen (Juni 21 – Juli 22)
Du er sympatisk og forståelsesfull overfor andre menneskers problemer. De synes derimot at du er patetisk. Du er alltid forsiktig og usikker. Derfor blir du aldri noen bra sjef, og ender opp som sosialklient i stedet.

Løven (Juli 23 – Aug 22)
Du tror selv du er den fødte leder. Andre synes du er litt for pågående. De fleste løver er brautende egoister. De tåler ikke saklig kritikk. Deres selvgodhet gjør folk kvalme. Løvemennesker er bare en gjeng med speilkyssende spradebasser.

Jomfruen (Aug 23 – Sep 22)
Du er en logisk type, og hater uorden. Og du sprer alltid galle til dine omgivelser med den evige pirkingen din. Du er kald og ufølsom og sovner ofte når du har sex. Jomfruen tenker bare på penger og blir bra taxisjåfører, postbud og halliker.

Vekten (Sep 23 – Okt 22)
Du er en kunstnerisk og svært virkelighetsfjern type. Hvis du er mann, er du sannsynligvis homse. Muligheten for at du driver bordellvirksomhet er stor.
De fleste kvinner i vekten er nymfomane. Vekten dør som regel av kjønnssykdommer.

Skorpionen (Okt 23 – Nov 21)
Du er brutal i forretningslivet, og ikke til å stole på. Du når gjerne de store høyder økonomisk, fordi du er blottet for god moral. Du er rett og slett den perfekte drittsekk. De fleste skorpioner blir drept.

Skytten (Nov 22 – Des 21)
Du er optimistisk og entusiastisk. Du tvinges til å stole på din medfødte flaks, siden du ellers er talentløs. Majoriteten av mennesker i skytten doper seg, eller er livstidsmedlemmer i AA. Folk ler av skytten fordi de alltid driter seg ut.

Steinbukken (Des 22 – Jan 19)
Du er konservativ og redd for å ta sjanser. Du er rett og slett en feigskitt. Det har aldri eksistert noen steinbukker av betydning.
Steinbukker blir som regel depressive

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Det er ikke lett å være prinsesse når det er utedass !

av Siskan Lagret under: 1 on april 22nd, 2009

Siden dette var en ungefri helg takket jeg ja til killers invitasjon om hyttetur. Siden jeg ble lovet at jeg skulle bli behandlet som en prinsesse hele helgen fant jeg ut at da skulle jeg virkelig være prinsesse med stor p.

Gliset på Killer var bredt da han så prinsesse oppaktningen min. En psinsesse med respekt for seg selv drar aldri på tur uten å ha med seg parabol antenne og dekoder, spesiellt ikke når hytta er en gammel tømmer koie fra 1890.

Man har selfølgelig med sitt eget sengetøy, prinsesser sover ikke i andres gamle sengetøy.Så kjørte vi, med katter,bager,sengetøy og parabol samt en stoooor ladning rødvin.

Det første som glante imot oss ( har tatt bilder med får de ikke lagt inn) var en stubbe, det vil si da killer hadde bundet båten sist var det et tre, men noen hadde vist ikke brydd seg om at båten var fortøyd i treet, men saget ned “heila dridden”. Prinsessehjertet banket litt fort med tanke på alt som var i båten og hvordan prinsessen ( som er viden kjent for sine fiaskoer i båt tidligere) skulle gjøre en verdig ombordstigning.

For først gang på mange år, ble ombordstigningen en suksess og vi tøffet avgårde til hytta som ligger på en øy i et vann som heter Sortungen. Da vi nærmet oss land, begynte prinsesse hjertet å dunke kraftig igjen,hm, hvordan ville i land stigningen foregå?

Lett som ei ku steg prinsessen på land og siden iq er no dritt, så trynet den fjonge prinsessen, iført platåsko,PLATÅSKO på hyttetur! Etter å ha reist seg og børstet av et halvt kilo kvist og blader som satt fast på ullgenseren, tusslet en slukøret prinsesse mot hytten.

Etter å ha sittet å observert killer pakke ut,fyre i ovnen og tenne masse lys, begynte humøret å stige igjen. Hytta, eller rommet, er vel 6 gange 5 meter, som rommer to veggfaste senger, en enorm ovn med fem kokeplater,sofa.bord og to stoler.

Killer fant plutselig frem prinsessens yndlings shot, sur eple og etter å ha skålet og tatt en velkommen til hytta pils, begynte prinsessen å mase om parabolantennen. Fredag er det nemelig beat to beat og det er et absolutt møst å ha med seg for prinsesser.

Det skulle vise seg og slettes ikke bli så enkelt. Killer løp rundt med antennen mens en tydelig snurt prinsesse stod å trampet med platåskoen og viste tydelig med grimaser hva hun synes om killers tekniske evner.

Killer ble sendt ut i båt for å finne en annen hytte med parabolfor å finne rettningen. Etter enda tre kvarter begynte prinsessen å få panikk da klokken nærmet seg slaget. I et siste desperat forsøk på å redde kvelden kastet Killer seg over walkien og kallte opp en sambygding som kunne fortelle at det enda var signaler på vanlig antenne her oppå fjellum!

Med ekstra høytalere og aggregatet i gang benket vi oss i sofaen med rødvin,peanøtter,sjokolade og potetgull, altså allt som en prinsesse ikke bør spise. Etter et par shot til var stemmningen stor under sendingen og krisen ble stor da killer proklamerte at han ikke hadde sterioanlegg, det stod i stallen. IIIIIKKKKK.

Prinsesser vet alltid råd og tryllet frem en discman fra bagen, men hm, ikke noen cd. Det hadde dog Killer og danseband jomet mellom fjellene der prinsessen gaulet og sang,” en får værra som en er nårn itte vart som en sku, inni er vi like både je og du…………

Prinsessen sov leeenge dagen etter å våknet ved elve tiden. Været var guffent og ikke noe utevær så da fant vi ut i ett tiden at tomanns amerikaner og rødvin er innesyssler en prinsesse verdig.

I sekstiden var prinsessen sulten og Killer ble satt i sving på kjøkkenet. Nakkekoteletter og potetsalat smakte fortreffelig og så var prinsessen dritings, mett og klar for sengen.

Prinsessen våknet av at det dunket og slo og suste i trekronene så det var reine storma orkana ute. Akkurat da måtte selfølgelig magen melde at det var skitarbeid på tur og prinsessen grøsset ved tanke på den trekkfulle utedassen som ventet.

Det første hun så da hun kom ut var hvite dotter med dopapir over alt. Prinsessens pose med brukt toalett papir hadde blåst bortover og tømt seg på veien. Vel inne på det lille huset var ståpelsen tykk da rumpa ble klasket ned på treverket, ikke en gang en dassring, tenkte prinsessen. Plutselig river vinden opp døra og dopapir,gamle blader,møkk og dritt fyker veggimellom og det hele topper seg når brukt dopapir fra nabodassen klasker prinsessen rundt øra.

Å hun spyr og spyr og klarer etterhvert å karre seg ut fra dassen og ned til vannkanten der hun plumper utti med begge bena og sjokkvåkner. Vaske seg med isvann og inn i hytta som er iskald. Hvor er det varmt, jepp,under dyna til killer.

Han våkna med et vræææl da prinsessa stakk sitt kalde og stinkende legeme inn under dyna. Det var en rimelig sint mann som våknet og prinsessen måtte minne han på hva han hadde lovt, å nå var prinsssen kald og våt. Killer stod opp og fyrte i ovnen. Vi begynte å spille amerikaner igjen men omsider seg trøttheten inn over prinsessen og hun la seg.

Prinsessen våknet av stemmen til Killer som deklamerte at prinsessen måtte røre på den lille stussen sin og pelle seg opp og ut for å plukke opp all dopapiret. Prinsessen stirret sjokkert på mannen og spurte om han virkelig mente at hun, prinsessen skulle nedlate seg til å plukke dasspapir!

Det var slettes ikke noen jobb for en prinsesse tenkte hun der hun gikk å samlet sammen ekkelt dopapir, slemme mannen.Så kommer man inn, setter seg og så smeller det fra Killer, “dumå barbere barten din, å synes den godt”. HVORDAN KAN MAN SI NOE SLIKT TIL EN PRINSESSE? Killer svarte med knusende ro at jeg selv hadde sagt at han måtte si fra hvis prinsessen manglet litt vedlikehold.

Man kan jo ikke være på hyttetur uten å prøve fiskelykken så prinsessen hyrte på seg og hentet en av fiskestengene. ” Det er jo en barnestang, her ta denne”. Mmmm, skeptisk, men kastet ut snøret uten å bli hengende fast i treet, så, rimelig fornøyd. Etter to kast er snøret bare en vase og Killer kommer til unnsettning. ” Ser du den var alt for stor for meg”, furtet prinsessen og henter barnestangen med en signalgul gummiorm på. Etter å ha fisket diverse siv og bunnslam,klarte prinsessen og hekte fast seg selv til kroken og fant ut at det var best å gi seg mens leken var god.

Så kom sjokket! Vinden hadde blåst båten slik at den hadde fått en stor sprekk på midten. Killer prøvde å reparere, men da vi kjørte mot bilen var tanken på titanic der mens vannet sildret inn i båten i stor fart. Vel i land setter prinsessen seg i bilen og skvetter til av sitt eget speilbildet. Ikke en, men seks kviser glinser mot henne i speilet. Under øynene er fargen mørk og huden hvit, “trodde det skulle være oppkvikkende å være på hyttetur” ?

Nå er prinsessa nydusjet og barten fjerna, fy hvor glad jeg er for at jeg ikke er prinsesse hver dag…….

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Det ingen snakker om !

av Siskan Lagret under: 1 on april 22nd, 2009

NettDoktor.no – Fakta om fødselsdepresjoner

Fødselsdepresjon er noe som rammer 60-80% av kvinner som har født i de første ti dagene etter fødselen. De eneste gangene fødselsdepresjoner blir diskutert er når en som er rammet av alvorlig depresjon skader seg selv eller babyen.

For utenforstående må det være vanskelig å forstå en slik depresjon, når det heter at “dette er den lykkeligste begivenheten” man har, å bli mamma til et lite forsvarsløst nurk.

Men sannheten er at man ofte rammes av tvil, er jeg egentlig ansvarlig nok til å bli mamma, hva er det jeg har begitt meg ut på, tenk så egoistisk jeg er som setter barn til verden når det skjer så mye grusomt.

Selv slet jeg som et helvete under hele svangerskapet. Jeg hadde da gått på antidepresiva i åtte år men vakgte å kutte ut de mens jeg gikk gravid, da evnt skadevirkninger på fosteret ikke var kartlagt. Jeg kastet opp ca 15 ganger om dagen i ni måneder og var innlagt tre ganger fordi jeg var dehydrert.

Da fødselen endelig kom, varte den i 48 timer og jeg var totalt utslitt etter fødselen. Jeg tenkte med meg selv da jeg skulle over på barsel at jaggu var det service her! Der gikk sykepleieren å trillet babyen, mens jeg kom nysydd og verkene bærende på klær og bag. Jeg skulle få avløsning så jeg kunne sove litt, men den kom aldri, så jeg ble sittende der med alle de rare tankene mine.

Ettermiddagen kom og jeg var flyttet inn på et rom med fire andre. Familien på begge sider kom på besøk og jeg smilte pliktoppfyllende mens alle beundret den lille skatten. Jeg nektet å bli på avdelingen da hele badet var fyllt opp med blodige håndklær og skjorter (det var pinse og de var underbemannet). De ville at vi skulle ligge der en natt fordi de trodde nurket hadde svelget fostervann.

Vi la oss i samme seng inne på rommet og jeg lå å studerte den dyrebare gaven jeg hadde fått, mens tankene raste gjennom hodet. Jeg lå og så på det sovende barnet da det plutselig begynte å brekke seg og det så ut som han ikke fikk luft. Jeg snudde han rundt og ut randt det helt svart tyhht gørr, som viste seg å være fostervann i følge jordmoren.

Ingen oppdaget hvor deprimert jeg egentlig var, det ble godt skjult. Jeg skjemtes så dypt for at jeg ikke klarte å føle noe for barnet mitt,uansett hvor hardt jeg kjente etter så var det bare dødt inni meg. Jeg husker to kvelder etter at pappaen hadde dratt for kvelden og nurket sov. Jeg lå inne på badet under vasken med et håndkle stappet i munnen og gråt og ulte som et såret dyr av angst og skam for at jeg ikke takklet dette.

I mange måneder etter fødselen våknet jeg hver dag og begynte å gråte, jeg følte fremdeles ikke noe og syntes jeg måtte være verdens verste mamma. Etterhvert som ammingen tok slutt begynte jeg på medisiner igjen og ting stabiliserte seg.

Men enda den dag i dag kan jeg føle glimt av tvilen som gnaget i begynnelsen. Tok jeg det rette valget ved å sette et barn ut til denne verden, eller var det en særdeles egoistisk besluttning? Men hvorfor er det tabu og snakke om/innrømme fødselsdeppresjon !

Klem siskan:)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00