Hvorfor kan ikke VG ha TO bloggportaler ?

av Siskan Lagret under: 1 on mars 31st, 2009

Nå er jo ikke jeg akkurat årets iq klump, så det er mulig jeg spør dumt, men hvorfor kan vi ikke ha to bloggportaler?  En med nytt system og en med gamelt, da hadde jo ALLE blitt glad !

VGB portal 1 og 2 hadde jo løst alle problemer. Når systemet på 1 surrer kan portal 2 avlaste imens problemet blir utbedret. Hvis det har med økonomi å gjøre så betaler jeg gjerne en liten månedlig sum for å blogge her inne, en å tvinges på et system jeg ikke liker.

Kan dere ikke være så snill og åpne den gamle portalen igjen ?

Klem siskan:)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Svar til VG-Blogg

av Siskan Lagret under: 1 on mars 31st, 2009

Hei Siskan. Vi beklager at vi ikke klarer å svare alle så raskt som vi ønsker og det er heller ikke alle ønsker vi kan etterkomme. Nye VGB er annerledes enn gamle VGB og begge hadde sine gode og dårlige sider. Nye VGB trenger litt innkjøring men det går fremover. Support går også litt fremover, men vi legger ikke skjul på at vi har et stykke å gå før vi er fornøyd på det feltet.

Nei, å som dere ser legger ikke jeg skjul på at det føles som om noen har rasert “hjemmet” mitt med en buldozer. Ja da, for noen er sikkert disse nye layoutene fantastisk, men bortsett fra det, hva er det som er bra. Forsiden ser så lite innbydende ut i forhold til før at jeg bare sukker og klikker meg ut igjen, er som å få en dør smellt i fjeset, vgb er ikke lengre for deg !!!!

Men jeg bare spør, har dere spurt hva flertallet av de som bruker denne portalen vil for noe? Er det ikke brukerne dere har opprettet bloggen for?  Hvor mange slike innlegg har dere ikke lest de siste månedene. Det er kommet beklagelser for det tekniske, har ikke hørt en beklagelse fra dere om at dere faktisk har oppløst hele bloggfamilien !

Selv om “vi” bare er jobben deres, så er dette “hjemmet” vårt og vi føler at det er blitt rasert.

Synes dere bør tenke, er det bedre med et flertall fornøyde brukere eller er nye tekniske dupeditter det dere vil satse på?
Svaret burdte være ganske klart fra bloggernes side, men dere er jo døve på det øre……..

Jeg er skuffet, virkelig skuffet……..

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

VGB redaksjonen, måtte dere “brenne” et hvis sted

av Siskan Lagret under: 1 on mars 31st, 2009

Noe så arrogant som ledelsen i vgb skal man lete lenge etter. Dere svarer ikke på mail, dere er ikke lydhør for fem flate øre om hva bloggerne har av forslag og “behov”.

Vi blir ikke hørt, enkelt og greit .Vg har tydeligvis ikke bruk for denne portalen mer, de har tydeligvis aldri forstått hverken samholdet eller hvor mange som har hatt dette som en velsignet avveksling i hverdagen.

Jeg er dypt og inderlig skuffet over dere, dere har ødelagt “hjemmet” til så mange mennesker at dere burdte skjemmes, men det har dere vel ikke en gang innsikt nok til å gjøre. For dere er vi bloggere kanskje bare “jobben deres”, men for oss er denne portalen så uendelig mye mere.

Vi har levd på falske løfter om forbedringer og ventet i det lengste på at ting skulle “komme tilbake til normalen”, men her finnes ikke lengre noen bloggportal som innbyr til felleskap og gjensidig hygge. I stedet har dere skapt en kaldt og teknisk portal som alle vi med dårlige pc kunnskaper finner å være et sannt mareritt.

Jeg er lei meg og jeg føler meg “hjemløs”, takk skal dere faen meg ha !!!!

Til alle de som har vært med å skape dette hjemmet, jeg er uendelig glad i dere og kommer til å savne dere i min hverdag. Dere er den eneste familien jeg hadde igjen, nå har vg tatt fra meg den også…………..

Glad i dere alle,klem siskan

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Jeg vandrer…..

av Siskan Lagret under: 1 on mars 4th, 2009

Jeg vandrer i en verden av skygger. Mørke flekker som smyger seg rundt i alt det grå. Noen gjennkjennelig, uhyggelige, fra fortiden,spøkelser.Jeg lukker øynene og alt blir helt sort. Det er da jeg kjenner dem, usynlige armer som drar meg med,mot min vilje, men min sjel er svekket av ondskap og svik.

Vil rive meg løs, men de holder meg fast skyggene, fortidens monstre, de som er skyld i alle arrene på min sjel…….

Jeg vandrer i skygger av grått og sort

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00